IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ ΜΕ ΑΜΠΙΝΤΑΛ!!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε όγκος στο συκώτι του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο γιατρός που θα τον χειρουργήσει.
Η ισπανική ομάδα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του Γάλλου αμυντικού, παρά μόνο ανακοίνωσε ότι βρέθηκε όγκος στο συκώτι του, ο οποίος θα αφαιρεθεί χειρουργικά την ερχόμενη Παρασκευή (18/03).
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η Μπαρτσελόνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και μετά από απαίτηση του Αμπιντάλ ζητά διακριτικότητα από όλους...
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο γιατρός Γιοσέπ Φουστέρ Ομπρεγόν, ο οποίος θα χειρουργήσει τον άσο των «μπλαουγκράνα».
Ο Ομπρεγόν μίλησε σε μεταμεσονύχτια εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Cope» και τόνισε ότι ο όγκος στο συκώτι βρέθηκε νωρίς, κάτι πολύ θετικό, και έτσι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια κανονική ζωή.
Ακόμη, έδωσε την είδηση ότι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε τέσσερις με έξι εβδομάδες!
«Φαίνεται πως ο όγκος βρέθηκε πολύ γρήγορα και αυτή η είδηση είναι αισιόδοξη. Είναι λογικό και κατανοητό να υπάρχει φόβος και αγωνία αλλά είναι μια εγχείρηση ρουτίνας. Όσο αφορά στην αποθεραπεία του, θεωρώ πως θα έχει μια κανονική ζωή. Μάλιστα θα μπορούσε να επιστρέψει στις προπονήσεις σε τέσσερις εβδομάδες ή το αργότερο σε έξι».
Αξίζει να τονιστεί ότι όλος ο κόσμος του ισπανικού ποδοσφαίρου στέλνει τις ευχές του στον Αμπιντάλ, ενώ η Βαλένθια ήταν ο πρώτος σύλλογος που απέστειλε επιστολή στη Μπαρτσελόνα ευχόμενη ταχεία ανάρρωση και ταχεία επιστροφή του Γάλλου αμυντικού στα γήπεδα.
Τέλος, η Μπαρτσελόνα έχει αναρτήσει μία ηλεκτρονική διεύθυνση στην επίσημη ιστοσελίδα της, μέσω της οποίας ο κόσμος μπορεί να στέλνει τις ευχές του απευθείας στον Ερίκ Αμπιντάλ, έτσι ώστε ο Γάλλος αμυντικός να νιώσει την αγάπη του κόσμου και να πάρει κουράγιο.


GAZZETA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου