IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ!

Χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έχει θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.
Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος αποδείχτηκε σοβαρός μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (1/3) το πρωί. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει θλάση α’ βαθμού και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό.
Επίσης δεν προπονήθηκαν οι Φιλομένο και Σταφυλλίδης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προπονήθηκε κανονικά. Στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου δεν μετέχουν και άλλοι παίκτες. Πρόκειται για τους Μαλεζά, Έτο, σε μία επιλογή του προπονητή, ενώ έξω έμειναν και οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Βιτόλο που κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Κρέσιτς, Γιακουμή, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Μωυσιάδη, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι και Σνάουτσνερ.

GAZZETA.GR

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ..Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!4 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΄΄ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή