IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΓΚΑΛΙΑΝΟ

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Τζον Γκαλιάνο απολύθηκε από τον οίκο μόδας, Dior αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε αντισημιτικά σχόλια, την περασμένη εβδομάδα.
Καταδικάζω αποφασιστικά τα όσα είπε ο Τζον Γκαλιάνο", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Dior, Σίντνεϊ Τολεντάνο.
Την Τρίτη, η νικήτρια βραβείου Όσκαρ, Νάταλι Πόρτμαν δήλωσε "αηδιασμένη" με τα σχόλια του Γκαλιάνο που υπάρχουν σε βίντεο. "Είμαι βαθιά συγκλονισμένη και αηδιασμένη από το βίντεο των σχολίων του Τζον Γκαλιάνο", δήλωσε η ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dior, προωθώντας, μεταξύ άλλων το άρωμα Miss Dior Cherie. "Στον απόηχο αυτού του βίντεο και ως άτομο που είναι υπερήφανο που έχει εβραϊκή καταγωγή, δεν θα συνεργαστώ με τον κ. Γκαλιάνο με κανέναν τρόπο", δήλωσε η Πόρτμαν.
Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Γκαλιάνο λέει σε μια γυναίκα: "Άνθρωποι σαν εσάς θα ήταν νεκροί σήμερα. Οι μητέρες σας, οι πατεράδες σας θα είχαν θανατωθεί σε θαλάμους αερίων” (“gassed" είναι η λέξη που χρησιμοποίησε).
Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση το σχεδιαστή την Πέμπτη το βράδυ, μετά από κατηγορίες ενός ζευγαριού στο Παρίσι ότι έκανε αντισημιτικά σχόλια.

ENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου