IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, που δεν έχουν προηγούμενο σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, παίρνει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην (άδεια) Τούμπα.
Οι ερυθρόλευκοι, στους οποίους εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας, ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Γιάννης Τσιρώνης, ζήτησαν με επίσημο τρόπο αυξημένα μέτρα προστασίας από την ώρα, που θα φτάσει η αποστολή τους στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που την ώρα θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής. Έτσι, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ανηφορίζει στην πόλη μας για δύο μέρες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην Θεσσαλονίκη θα έρθει ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας (φωτό αριστερά), ο οποίος θα κάνει τον συντονισμό της επιχείρησης, κάτι που συμβαίνει μόνο σε εγκαίνια της ΔΕΘ, όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός, ενώ από την Αθήνα θα έρθει ελικόπτερο της αστυνομίας, για να εποπτεύει από ψηλά όλες τις περιοχές, στις οποίες θα κινείται ο Ολυμπιακός και βέβαια το γήπεδο της Τούμπας.
Εκτός των άλλων, τα μέτρα προβλέπουν ότι θα έρθουν διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας από την Αθήνα. Όλος αυτός ο σχεδιασμός, δείχνει ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν πιστεύει ότι η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μπορεί να τα καταφέρει και μάλλον αυτή την άποψη έχει και ο Ολυμπιακός, αν κρίνει κανείς από τα μέτρα, που ζήτησε.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται για σχεδόν 30 ώρες (όσο θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη), υπό τον κλοιό της αστυνομίας, ενώ η Τούμπα θα είναι την Τετάρτη μία αποκλεισμένη ζώνη, στην οποία δεν θα μπορεί να πλησιάσει κανείς μη διαπιστευμένος.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, ο χώρος γύρω από το γήπεδο θα αποκλειστεί ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς τις πόρτες του, αλλά και να μην υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή με το λεωφορείο του Ολυμπιακού, ενώ το γήπεδο θα φυλάσσεται από την αστυνομία διακριτικά από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.
Στον Πειραιά έβγαζαν σήμερα μία ανησυχία, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να ξεσπάσει πάνω τους η οργή των φίλων του ΠΑΟΚ για την τιμωρία της ομάδας τους, μετά και τον ρόλο, που έπαιξε ο Ολυμπιακός, με την παρουσία του δικηγόρου του (Γιαννίκος), στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προαναφερόμενα μέτρα, λήφθηκαν ΠΡΙΝ στείλει σήμερα το μεσημέρι το σχετικό έγγραφο η ΠΑΕ Ολυμπιακός...

4 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ??ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΕΚΑΜ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝ??ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ξερουν κατι που εμεις αγνοουμε??? Γι αυτο τετοια μετρα επειδη θα προκριθει ο ΟΣΠΦ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTI K NA ΞΕΡΟΥΝ..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Κ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ>>????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή