IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολόγιζε τον Κέβιν Μιραλάς βασικό και στην κορυφή για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης» στο ντέρμπι... τίτλου, ωστόσο η ΕΠΟ ειδοποίησε σήμερα τον Ολυμπιακό πως ο Βέλγος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!
Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00, ανήμερα του αγώνα, εκδικάζεται η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Πρόκειται για εκδίκαση σε χρόνο... ρεκόρ, ωστόσο σε διαφορετική περίπτωση θα επρόκειτο για τεράστιο λάθος, καθώς δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί το παιχνίδι (19:30) χωρίς να έχει εκδικαστεί η έφεση των Πειραιωτών.

Να θυμίσουμε πως ο Μιραλάς δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς με την Ξάνθη, καθώς στον Ολυμπιακό ήξεραν πως ο Βέλγος φορ είχε «φάει» μία αγωνιστική καθώς στο παιχνίδι της Τούμπας είχε αποβληθεί για... «βίαιη απώθηση αντιπάλου».
Στο Λιμάνι είναι έξαλλοι με την ομοσπονδία και όλα δείχνουν πως η κόντρα συνεχίζεται... Μάλιστα, η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» αναμένεται άμεσα και... δυναμικά, καθώς το θέμα δεν είναι μόνο ο «διπλασιασμός» της τιμωρίας του παίκτη.
Εκνευρισμό προκάλεσε και το γεγονός πως η ανακοίνωση από την ΕΠΟ ήρθε σήμερα, στερώντας έτσι από τους Πειραιώτες το δικαίωμα έφεσης, αν και από την ομοσπονδία βγαίνει πως η απόφαση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Πάντως, ο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην 20μελη αποστολή τον Μιραλάς, ελπίζοντας πως κάτι μπορεί να αλλάξει... Στην "Κλεάνθης Βικελίδης" θα βρεθούν και οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ρόμενταλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου