IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ??

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Γερμανίας η ιστορία μιας 27χρονης κοπέλας, που αποκαλύφθηκε ότι έπεφτε για πολλά χρόνια θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον θετό της πατέρα, φέρνοντας μάλιστα στον κόσμο οκτώ δικά του παιδιά (τα επτά βρίσκονται εν ζωή). Μάλιστα, το μεγαλύτερο από αυτά είναι σήμερα 15 ετών, κάτι που σημαίνει ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν από την περίοδο που η κοπέλα όχι απλά ήταν ανήλικη, αλλά μόλις είχε συμπληρώσει τα 10-11 χρόνια της ηλικίας της!


Όπως αποκαλύπτεται, ο 48χρονος άνδρας βίαζε ακόμη και την ίδια του την κόρη, καθώς και τον θετό του γιο! Όπως συχνά συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πολλοί εμφανίστηκαν να... "πέφτουν από τα σύννεφα". Όλα όμως δείχνουν ότι η σύζυγος αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος γνώριζε τα πάντα και δεν αντιδρούσε, παρόλο που δύο από τα θύματα ήταν τα ίδια της τα παιδιά!

Ο βιαστής θα παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης την Τρίτη. Μέχρι τότε, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, αφού η μία μετά την άλλη αποκαλύπτονται και άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον 48χρονο, που σύμφωνα με κάποιες πηγές έχουν φτάσει τις... 350. Και τόσα χρόνια, ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερος γιατί κανένας δεν είχε τολμήσει να μιλήσει...

STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου