IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Λίγη τύχη να ‘χε… Ο ΠΑΟΚ έκανε τα πάντα στη Μόσχα, είχε κλασικές ευκαιρίες, δοκάρι, προηγήθηκε (με τον Μουσλίμοβιτς στο 60’), αλλά ένα παιχνίδι της μπάλας, επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ να ισοφαρίσει σε 1-1 (απέκρουσε το πέναλτι του Λοβ ο Κρέσιτς, σκόραρε από κοντά ο Ιγκνάσεβιτς) και σε συνδυασμό με το 0-1 της Τούμπας, έτσι άδοξα το ταξίδι του «Δικέφαλου του Βορρά» στην Ευρώπη τελείωσε…

Μόνο η τύχη έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα, με πετυχημένο πλάνο σε άμυνα και επίθεση έδειξε πόσο… αδίκησε τον εαυτό του στην Τούμπα. Έκανε τους Ρώσους (ακόμη και αν δεν έπαιζαν πλήρεις) να μοιάζουν δυο κλάσεις πιο πάνω, για να έρθουν με τη σημερινή εμφάνισή του να αυτοδιαψευστεί!
Αυτή τη φορά «μπλόκαρε» τους Τόσιτς, Νέσιντ (που του έκαναν τη ζημιά στη Θεσσαλονίκη) και τον Λοβ και με αρκετό ρίσκο είναι η αλήθεια έψαξε επίμονα το γκολ. Με διαδοχικές ευκαιρίες, έκανε τον Ακινφέεφ να ανησυχήσει αρκετές φορές, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ούτε στον κεραυνό του Μουσλίμοβιτς που σταμάτησε στο δοκάρι!

Ανάλογα φορτσάτος μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, με τον Βόσνιο να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με το… καλημέρα. Ωστόσο λίγο αργότερα, ο Σαλπιγγίδης τραυμάτισε άθελά του τον Ακινφέεφ και ο Τσεπτσούγκοφ που τον αντικατέστησε, δέχθηκε ένα γκολ που δεν μπαίνε ούτε σε τοπικά πρωταθλήματα! Μετά από κακή συνεννόηση με τον Μπερεζούτσκι, πήγε να διώξει με βολέ αλλά ο Μουσλίμοβιτς εμφανίστηκε σαν φάντης μπαστούνης μπροστά του, η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
Όμως αντί να «σκοτώσει» την ΤΣΣΚΑ με τον Σαλπιγγίδη (που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ) έχασε ένα ματς πέρα για πέρα δικό του. Μια κακή εκτίμηση του Κρέσιτς (έκανε πέναλτι στον Τόσιτς), τα έφερε όλα ανάποδα… Παρόλο, λοιπόν, που ο Λοβ δεν ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα (αποκρούει ο Κρέσιτς με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να παίρνει περίεργη τροχιά), η αργή αντίδραση των αμυντικών του και ο Ιγκνάσεβιτς (που σκόραρε από κοντά) του στέρησαν το δικαίωμα να πάει έστω στην παράταση.


SPORTFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου