IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει εκ νέου η παρουσία εκπροσώπων γραφείων τελετών έξω από το νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ σοβαρά ερωτηματικά... ως προς το ρόλο υπαλλήλων του νοσηλευτικού ιδρύματος εγείρουν οι αλληλοκατηγορίες περι ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένων "εργολάβων κηδειών", οι οποίοι φαίνεται να ειδοποιούνται τηλεφωνικά από το χώρο του Βοστανείου. Όπως γράφει αποκλειστικά σε άρθρο στην εφήμερίδα "τα Νέα της Λέσβου" ο Στρατής Σαμιώτης, ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Παύλος Παπαδόπουλος  έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους των γραφείων τελετών να απομακρυνθούν απ'τον δημόσιο χώρο του έξω από το νοσοκομείο, όμως η παραπάνω έκκλησή του δεν έγινε αποδεκτή. Αντίθετα μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κάποιοι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών κατηγορούν υπαλλήλους του Βοστανείου πως κατευθύνουν τις "εργολαβίες" σε συγκεκριμένα γραφεία ανταγωνιστών έναντι "φιλοδωρήματος", για το οποίο μάλιστα λέγεται ότι έχει παγιωθεί στα 200 ευρώ!!! Οι παραπάνω καταστάσεις πυροδότησαν τις προηγούμενες ημέρες "επεισόδιο" εντός του χώρου του Νοσοκομείου , όταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, επιτέθηκε φραστικά εναντίον υπαλλήλου του Νοσοκομείου, απειλώντας ότι "θα τον διαλύσει". 
Το φραστικό επεισόδιο
"Δεν θα με εκβιάσεις εσύ για να σου δίνω 200 ευρώ για κάθε πεθαμένο δίνοντας τις δουλειές στον...(σ.σ. όνομα ιδιοκτήτη γραφείου τελετών), θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα μαζί μου."
και η απάντηση του υπαλλήλου του Νοσοκομείου ήταν απλά: "Σήκω και φύγε από εδώ", ενώπιον πολιτών που παρακολουθούσαν απορημένοι!
Και τώρα αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες... Να φοβόμαστε να πάμε στο νοσοκομείο εμείς ή συγγενικά μας πρόσωπα, γιατί αν το σκεφτείτε λίγο μπορεί να μας "φάνε" για πλάκα, ώστε να μην χάσουν τα 200 ευρώ! Ίσως λίγο τραβηγμένη η σκέψη μου, αλλά πολλά έχουν δει τα ματάκια μας! Ίσως αν δίναμε φακελάκι διακοσίων ευρώ από μόνοι μας στους υπαλλήλους του νοσοκομείου, να περιμένουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και περίθαλψη...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου