IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/02/11

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες οι οποίες το απόγευμα θα ενισχυθούν σημαντικά και κατά τόπους στη Βόρεια Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία θα είναι ισχυρές περιμένουμε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 15 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 8 ως 22 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 ως 15 βαθμούς στην Κεντρική, από 11 έως 19 στη Νότια Ελλάδα και από 11 ως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη αλλά η μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη θα αγγίξει τους 20 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με γρήγορη ενίσχυση σε θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο πολύ θυελλώδεις 9 μπ. αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Παροδικές νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα και καταιγίδες το βράδυ περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και σταδιακά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Νεφώσεις με βροχές κυρίως από το απόγευμα και μετά με κατά τόπους έντονα φαινόμενα περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.
METEO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου