IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ......

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, οργανώνει το "Πόρτα - πόρτα" την Τετάρτη. Οι "Αγανακτισμένοι" θέλουν να δημιουργήσουν ανθρώπινη αλυσίδα έξω από τη Βουλή.Οι "εξωποrtistas" ετοιμάζουν νέο χτύπημα, επιλέγοντας αυτή τη φορά να περικυκλώσουν το σπίτι του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Καστρί.Η ένωση πολιτών "πόρτα-πόρτα" απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν δυναμικά το παρών την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα.
Με σύνθημα "όχι στο ξεπούλημα της Εθνικής Περιουσίας, όχι στην Κατοχή, όχι στα Μνημόνια", έχουν δώσει ραντεβού στην Κηφισιά.Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του "πόρτα-πόρτα" έχουν φτάσει μέχρι την πόρτα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Συνεργάτες και μέλη της ένωσης πολιτών Πόρτα - Πόρτα μοιράζουν τις τελευταίες μέρες στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα ενημερωτικά φυλλάδια για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ενώ το "πόρτα-πόρτα" προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, οι "Αγανακτισμένοι" πρόκειται να δημιουργήσουν "ανθρώπινη αλυσίδα" έξω από τη Βουλή την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα γενικής απεργίας και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.
"Πρωινός καφές"  με άρωμα Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα
Οι "Αγανακτισμένοι", που έδωσαν την Κυριακή μαζικά το παρών στην πλατεία Συντάγματος, παρά τη βροχή και το εορταστικό τριήμερο, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τετάρτης στις 7.Η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο δεν είχε τον όγκο της προηγούμενης. Μετά τις 7 το απόγευμα όμως άρχισε να γεμίζει η πλατεία και έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας. Παρέμειναν ωστόσο ανοιχτοί οι γύρω δρόμοι.

* Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου