IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ - ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!

Καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, με την κατηγορία της μη υποβολής "Πόθεν Έσχες" για το 2006 και το 2007. Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και πρόστιμο 7,5 χιλιάδων ευρώ. Αιχμηρή δήλωση από τον συνήγορό του.Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, από το Τριμελές Εφετείο.
Ο κ. Μαντέλης είχε κατηγορηθεί για μη υποβολή "Πόθεν Έσχες" το 2006 και το 2007, ενώ ορκωτοί λογιστές είχαν διαπιστώσει αποκλίσεις ανάμεσα στη δήλωσή του και στην πραγματική του περιουσία.

Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ ανάλογη κατηγορία για προηγούμενα έτη έχει παραγραφεί λόγω παρέλευσης 5ετίας.Μάλιστα, γλύτωσε τη φυλακή, καθώς η δεν έγινε δεκτή η εισαγγελική πρόταση για ποινή φυλάκισης 4 ετών. Αν γινόταν δεκτή ο πρώην υπουργός θα έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή.Το δικαστήριο επέβαλε στον πρώην υπουργό πρόστιμο 7,5 χιλιάδων ευρώ και παρεπόμενη ποινή ενός έτους στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.
Με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη, ο συνήγορός του κ. Γιάννης Ηρειώτης δήλωσε: "Δεν θα γίνει ο Μαντέλης ο αίρων πάσης τυχόν αμαρτίας του πολιτικού κόσμου".Όπως δήλωσε ο κ. Ηρειώτης, ο εντολέας του δεν δήλωσε τα στοιχεία για τα οποία καταδικάστηκε, διότι δεν ήταν στην κυριότητά του.

* Πηγή : news247.gr

1 σχόλιο:

  1. ειπαμε πρεπει πρωτα να ξαναποκτησουμε δικαιοσυνη
    και τα υπολοιπα επονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή