IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

TA ΛΑΪΚΑ ΠΑΙΔΙΑ...... ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Μπορεί όλες από την παιδική τους ηλικία -και πριν καλά καλά καταλάβουν πόσα πολλά πράγματα μπορούν να επωφεληθούν μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικά γεννητικά όργανα από τους άντρες- να θέλουν να παντρευτούν τον πρίγκιπα του παραμυθιού, στο τέλος όμως ένας άντρας λαϊκός είναι πολύ πιθανόν αυτός που θα κερδίσει την καρδιά τους. Τον αν θα τον παντρευτούν βέβαια είναι άλλο ανέκδοτο. Μην τα μπερδεύουμε. Μπορεί μια ντεμπιντάντ να επιλέξει το ταίρι της ανάμεσα από γόνους πλουσίων οικογενειών, αλλά να χαίρεται τελικά τον έρωτα με το αγόρι της πισίνας ή τον κηπουρό. Γιατί όπως και να το κάνεις, τα στιβαρά τα μπράτσα δημιουργούν ένα αίσθημα μεγαλύτερης ασφάλειας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό:
1ος λόγος: Δεν κολώνουν: «Ξέρεις γιατί γουστάρω να κυκλοφορώ Μπουρνάζι; Γιατί είναι το ένα από τα τέσσερα-πέντε σημεία στην πόλη, που θα περπατήσει μια γκόμενα στο δρόμο και θα ακούσει κάποιον να της κάνει καμάκι! Νιώθω γυναίκα βρε παιδί μου. Γυναίκα!» Η δήλωση είναι υπαρκτή κι όχι αποκύημα δημοσιογραφικής φαντασίας. Η Εκαλιώτισσα σικ τύπισσα, γνήσιο τέκνο Β.Π όσον αφορά στο attitude και το διαθέσιμο budget για ονυχοπλαστική και κομμωτήριο κατέθετε τον πόνο της με καημό. Και οι τυπάδες με τα τζην, τα sneakers και το μακό χωρίς στρας (dress code που δεν πρόκειται να αλλάξει τα επόμενα διακόσια χρόνια) που κυκλοφορούν σε Περιστέρι κι Αιγάλεω, Πετράλωνα, Ρέντη και Κορυδαλλό θα είχαν κάθε λόγο να μαρσάρουν τα πειραγμένα τους Golf GTI και να ανάψουν περήφανα τα μπλε λαμπάκια τους που φωτίζουν την άσφαλτο (και χρησιμεύουν να τσεκάρεις αν τα χαρτονομίσματα είναι γνήσια, όπως έλεγε χαιρέκακα ένας σνομπ Κηφισιώτης).

2ο: Είναι δυναμικοί: Μέσα από τις τσιριτσάντσουλες του τύπου «ξέρεις πρέπει να χωρίσουμε γιατί δε νιώθω έτοιμος, δε φταις εσύ, το ξέρω εγώ φταίω» που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες δείχνουν να έχουν πλέον ξενερώσει, τόσο που δεν πάει άλλο. Δεν αντέχεται αυτό το νιαούρισμα των αντρών που ψάχνονται – κι αν ο Γούντι Αλλεν ή ο Χιου Γκράντ θεωρήθηκαν κάποια εποχή το νέο αντρικό πρότυπο (ο γλυκούλης), αυτό δεν κράτησε πολύ. Οι λαϊκοί τύποι, οι άντρες που σίγουρα θα συναντήσεις στα δυτικά προάστια είναι αυθόρμητοι. Ελληνιστί, ντιρέκτ. Δε θα διστάσουν να κάνουν κομπλιμέντο σε μια γυναίκα, αν θεωρούν ότι το αξίζει, όπως δε θα διστάσουν να της πουν ότι είναι μπάζο. Μπορεί να μην ξέρουν τις καινούριες προσταγές της μόδας, ξέρουν όμως να ντυθούν σαν άνθρωποι, να κυκλοφορήσουν στο δρόμο και να εντυπωσιάσουν περισσότερο απ’ ότι θα το έκανε κάποιος άλλος. Παράλληλα, διαθέτουν ένα βαρύ και σταθερό περπάτημα που δείχνει το δυναμισμό και τη μαγκιά τους.

 3ος λόγος: Παραμένουν κυνηγοί: Τελικά όσο εξελίσσονται οι άντρες τόσο γίνονται «του καναπέ». Μέσα από την κλασσική δικαιολογία «οι γυναίκες έχουν πάρει το πάνω χέρι την σήμερον ημέρα» δεν κουνάνε δάχτυλο για να ρίξουν μια γυναίκα. Την περιμένουν στο πιάτο, όπως ο Γκάρφιλντ την πίτσα του. Όμως ως γνωστόν αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως. Οι λαϊκοί άντρες το ξέρουν αυτό. Είναι κυνηγοί. Ο λαϊκός ο άντρας, αν θέλει μια γυναίκα πραγματικά, θα τη διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Αν εκείνη τον απορρίψει, θα αποσυρθεί αξιοπρεπώς και δε θα πάει να τα φτιάξει με την καλύτερή της φίλη. Θα πιει με την παρέα του, θα γίνει λιώμα, θα χορέψει ένα ζεϊμπέκικο στον Πετρέλη και θα την ξεχάσει. Αν όμως εκείνη δείξει πως τον θέλει, θα της κάνει δώρα που μπορεί να μην έχουν οικονομική αξία, αλλά συναισθηματική, κι αυτό θα μετρήσει περισσότερο για εκείνη από ότι ένα τρίβερο Cartier.

4ος λόγος: Έχουν έντονο το αρχέγονο αντρικό πρότυπο: Και είναι πραγματικοί άντρες. Ούτε retrosexual, ούτε metrosexual. Άντρες ρε. Πιάνουν την πέτρα και τη στύβουν. Δε θα τους δεις ποτέ να μιλούν για κρέμες νυχτός, botox, μανικιούρ και πεντικιούρ. Ούτε φυσικά να αγχώνονται για το αν ταιριάζουν τα κροκό παπούτσια με μία σκέτη δερμάτινη ζώνη.

5ος λόγος: Έχουν ευαισθησίες: Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα προτιμήσουν να σταθούν δίπλα της όταν εκείνη τους χρειάζεται -κι ας έχουν εισιτήρια για το ντέρμπι-, αλλά θα βοηθήσουν και οποιονδήποτε άλλο το έχει ανάγκη.

6ος λόγος: Δεν απαρνιώνται την καταγωγή τους: Ο άντρας ο λαϊκός δε γίνεται εμιγκρές. Και στη Μεγάλη Βρεταννία να τον πας για φαγητό εκείνος θα φάει με τον τρόπο που έχει μάθει και όχι με τον τρόπο που επιβάλλεται. Αν του το ζητήσει εκείνη και βγάλει λεφτά στην πορεία της ζωής του μπορεί να μετακομίσει στο Ψυχικό, αλλά πάντα θα δηλώνει πως «είναι από το Περιστέρι». Και μαγκιά του!

7ος λόγος: Είναι συντηρητικοί στο ρόλο που έχει ο καθένας σε μια σχέση: Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντίθετα με το πώς ακούγεται. Ακόμα και σε περιόδους αφραγκίας, δε θα την αφήσει να πληρώσει, θα κάνει όλα όσα πρέπει να κάνει ένας άντρας και θα προσπαθεί να την ευχαριστεί. Μόνο να μη νευριάσει. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να του ξεφύγει και καμία αδέσποτη και να έχουμε άλλα. Όχι, δεν είναι τραμπούκος, απλά δε θεωρεί ότι το να τον κερατώνουν είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί πολιτισμένα...

8ος λόγος: Ξέρουν από δυσκολίες και πώς να ανταπεξέλθουν: Σε αυτό τον έχει βοηθήσει το γεγονός ότι έχει βγει στο μεροκάματο από μικρός. Έχει γίνει οικοδόμος, ηλεκτρολόγος, μπάρμαν, το παιδί για όλες τις δουλειές και ποτέ δεν ντράπηκε για καμία. Τίποτα δεν έχει βρει από τον πατέρα του και τίποτα δεν περιμένει από εκείνον. Τα κάνει όλα μόνος του και συμφέρει. Κι αν σας πιάσει λάστιχο ξημερώματα στην παραλιακή, δε θα φωνάξει την Express Service…

9ος λόγος (και βασικός): Ξέρουν από sex: Μπρουτάλ, καθαρό σεξ, άνευ αισθητικής. Μπορεί να μην την πάει απαραίτητα σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο για να βγάλουν τα μάτια τους, και να προτιμήσει κανένα συνοικιακό της κακιάς ώρας. Μπορεί να τη φέρει στο δωμάτιό του, το γεμάτο αφίσες με γυμνόστηθες γκόμενες. ΟΚ, κακόγουστος, πάσο. Όμως εκεί θα την κάνει να πει το δεσπότη, Παναγιώτη, χωρίς τη βοήθεια του Kama Sutra ή τις συμβουλές του Θάνου Ασκητή. Και θα ευχαριστεί για πάντα την Τίνα Σπάθη και το Γκουσγκούνη για τις γνώσεις που έχει αποκτήσει στον τομέα αυτό...

Πηγή: www.menslounge.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου