IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ SHOWBIZ?

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια σκέφτονται σοβαρά να συμπράξουν του χρόνου θεατρικά. Το θεατρικό ζευγάρι, Ρήγας - Αποστόλου, σύμφωνα με φήμες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Μιχάλη και τη Ζέτα για πιθανή συνεργασία.
Τόσο η Ζέτα όσο και ο Μιχάλης βρήκαν την πρόταση ενδιαφέρουσα, καλοβλέποντας την προοπτική του χρόνου να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς».
Όλοι γνωρίζουν ότι ο έρωτάς τους πουλάει και σήμερα και οι δυο τους είναι ονόματα πρώτης γραμμής. Όσον αφορά στο… πάντρεμα, δεν φαίνεται ότι παρουσιάζει δυσκολία. Η Ζέτα έχει δυνατότητες φωνητικές, ενώ ο Μιχάλης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής…
Το συγγραφικό δίδυμο, Αλέξανδρος Ρήγας- Δημήτρης Αποστόλου, έχει ξεκινήσει συνεργασία με την «Ελληνική Θεαμάτων» και μάλιστα με τεράστια επιτυχία και τους έχει γίνει πρόταση για να γράψουν το σενάριο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», αν και ακόμα βρισκόμαστε στα σπάργανα μιας συνεργασίας, από το περιβάλλον της ηθοποιού-παρουσιάστριας και του τραγουδιστή μιλούν για ενθουσιώδη αποδοχή της πρότασης, παρά τις προτροπές ορισμένων να μην το επιχειρήσουν.

ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου