IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

KOΛΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!ΟΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ!!!!

Ο παλιός διαιτητής Σωτήρης Βοριάς αποκάλυψε πως ο  Σοφοκλής Πιλάβιος έχει στα χέρια του επιστολή-βόμβα που περιγράφει τι έγινε στο Μακάμπι-Ολυμπιακός! Μηνύσεις θα κάνουν Μπέος και Βασσάρας!
Για δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Η δίκη στο BLUE SKY» που παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαϊδης ο παλιός διεθνής διαιτητής κ. Σωτήρης Βοριάς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση για το Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ αφήνοντας σκιές γύρω από τον τρόπο διεξαγωγής του!
Μάλιστα… παρέπεμψε ακόμη και τον εισαγγελέα στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο επισημαίνοντας ότι έχει στα χέρια του ενυπόγραφη επιστολή (σ.σ δεν αποκάλυψε ποιος την έχει συντάξει και υπογράψει) όπου αναφέρεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε λεπτομέρειες και παράλληλα μπλέκει σε αυτό τους κ.κ  Μαρινάκη, Μπέο, Δαλούκα και Βασσάρα!
Η εκπομπή προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Σοφοκλή Πιλάβιο αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είχε κλειστό το κινητό του!
Τέλος αναφέρθηκε και στον προηγούμενο πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση λέγοντας πως ξεκίνησε με ένα μηχανάκι και κοιμόνταν σε ένα μικρό γραφείο που είχε, ενώ στην συνέχεια όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο έκανε βίλες και «έβγαλε λεφτά από το στοίχημα»!
Τα λόγια του Βοριά
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σωτήρης Βοριάς έχουν ως εξής: «Είπαν ότι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε στο Άρης-Παναθηναϊκός για το παιχνίδι αυτό. Υπάρχει και επιστολή στον κύριο Πιλάβιο και μάλιστα αναλυτικά για το περιστατικό του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακού που εμπλέκονται οι Μπέος, Μαρινάκης, Δαλούκας και Βασάρας. Γιατί δεν βγάζετε τον Πιλάβιο στον αέρα;
Δεν σας κάνει εντύπωση που με όλα αυτά δεν μας καλεί κανένας; Ακόμα και να μας τιμωρήσει;
Να ρωτήσετε τον κύριο Πιλάβιο, εγώ μίλησα μέχρι εκεί που έπρεπε να πω. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει καθήκοντα να στηρίζει αυτές τις περιπτώσεις; Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας να τις μεταβιβάσει;
Όλοι δουλεύουν μόνο για το γραφείο τους και τον εαυτό τους.
Οι τρεις αυτοί που θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο (Μπιτσαξής, Νικητιάδης και Πιλάβιος) είναι αυτοί;. Μου είπαν να πάω στο γραφείο του Πιλάβιου στο Κολωνάκι για να σταματήσω να λέω αυτά που λέω. Προτιμώ να λέω αυτά που αισθάνομαι παρά να πάρω μια θέση».
Για Γκαγκάτση: «Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε βίλες, έπαιρνε αυτοκίνητα και κέρδιζε εκατομμύρια στο στοίχημα. Κανένας δεν αφήνει την δουλειά του για μια θέση που δεν έχει λεφτά.
Εγώ τον Γκαγκάτση τον χτυπούσα όταν ήταν ισχυρός, δεν αισθάνομαι καλά που μιλάω τώρα γι’ αυτόν».
Είπατε πως υπάρχει επιστολή που την έχει ο κύριος Πιλάβιος και στην οποία μιλάει λεπτομερώς για τα πάντα: «Βεβαίως αφού υπάρχει αντίγραφο».


Βασσάρας: «Θα κληθεί στην δικαιοσύνη»

Ο Κύρος Βασσάρας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα καταθέσει μήνυση στον κύριο Βοριά. Αναλυτικά τόνισε: «Θα τον καλέσω εγώ να αποδείξει τα πράγματα γιατί εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν μπορεί να λέει πράγματα χωρίς στοιχεία και θα κληθεί να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη».

Αν έχει προσωπικό πρόβλημα ο Βοριάς με τον ίδιο: «Συνέχεια αναφέρεται στον όνομά μου. επειδή απέτυχε στις εξετάσεις παρατηρητών και δεν έγινε ποτέ του παρατηρητής στην Σούπερ Λίγκα ίσως να νομίζει πως με αυτά που λέει μπορεί να μπει. Προφανώς επειδή απέτυχε μπορεί να θεωρεί πράγματα».

Για την επιστολή: «Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοια. Δεν υπάρχει τέτοια επιστολή που να είμαι εγώ αποδέκτης. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί και αν οποιαδήποτε αποστολή γίνεται γνωστή. Θεωρώ πως όταν υπάρχει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ερχόταν σε εμένα. Αν δεν ανέφερε το όνομά μου δεν θα μου ερχόταν. Προφανώς δεν αναφέρει το όνομά μου ή δεν υπήρξε ποτέ».

Για την κουμπαριά με Δαλούκα: «Το θέμα δεν είναι να σε κατηγορήσει κάποιος επειδή είσαι κουμπάρος. Το θέμα είναι ότι εμπλέκονται άτομα και χρήματα. Μου έκανε πρόταση να βαπτίσω τον γιο του ο κύριος Δαλούκας. Έχω βαπτίσει πολλά παιδιά και είναι κάτι τιμητικό. Με τον κύριο Δαλούκα έχω να μιλήσω πάνω από επτά μήνες».

Για το γιατί μπλέχτηκε το όνομά του: «Θα το πει ο κύριος Βοριάς στο δικαστήριο. Εγώ δεν είχα καμία επικοινωνία».

Μπέος: «Καταθέτω αγωγές»

Εκτός από τον Κύρο Βασσάρα, παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ξεκαθάρισε πως έχει δώσει εντολή να κατατεθούν αγωγές εναντίον του Βοριά. Αναλυτικά ανέφερε: «Ήθελα να κάνω μια παρέμβαση. Πληροφορήθηκα πως ο κύριος Βοριάς έκανε κάποιες δηλώσεις. Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος από την διαιτησία να κάνει δηλώσεις. Αναφέρθηκε σε τέσσερα ονόματα. Τον κύριο Βασάρα αν του έχω πει τρεις φορές ένα γεια είναι ζήτημα. Τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με την Μακάμπι τον Ολυμπιακό Πειραιώς πραγματικά με πιάνουν τα γέλια.
Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με έναν ιταλό διαιτητή, την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Για όλα αυτά που είπε ο κύριος Βοριάς θα κληθεί να τα αποδείξει γιατί ήδη έχω πει να κατατεθούν αγωγές.
Τον γνώριζα τον κύριο Δαλούκα αλλά δεν λέει τίποτα το ότι βγήκαμε μια δυο φορές. Είναι 100% συκοφαντία προς το πρόσωπό μου και πιστεύω και για τους άλλους».
Για την δήλωση που είχε κάνει εναντίον του Δαλούκα: «Αυτή η δήλωση έγινε τον Σεπτέμβριο και καλούμε να το αποδείξω γιατί μου έχει κάνει μήνυση και ο αγώνας με την Μακάμπι ήταν τον Ιούλιο. Την δήλωση που έκανα εγώ είχα λόγο να την κάνω και αυτά θα φανούν στο δικαστήριο.
Η διαφορά που έχει προκύψει με τον κύριο Δαλούκα θα λυθεί στο δικαστήριο. Είναι σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει σχέση με τον κύριο Βοριά. Αυτά που λέει που ο κύριος Βοριάς, ας ελπίσουμε να τα αποδείξει θα είναι μεγάλη μου χαρά να το κάνει.
Πταίσματα αυτά που έκανε ο Καλόπουλος αν και εγώ θεωρώ πως ήταν καλός, οι βοηθοί του έκαναν τα λάθη, σε σχέση με αυτά που έκανε ο κύριος Βοριάς όταν ήταν διαιτητής».
Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε και εναντίον του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

GAZZETA.GR

1 σχόλιο: