IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!

Στα ίχνη μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα σε βάρος των μελών της σπείρας, που αποτελείται από Έλληνες και Αλβανούς, για τους οποίους δεν υπάρχουν ακόμη επαρκείς πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
"παροχής προστασίας" σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες τη μεγαλύτερη επιχείρηση της αστυνομίας των τελευταίων χρόνων στα δίκτυα των εκβιαστών με στόχο να προκαλεί πλήγμα στη δράση των κυκλωμάτων.
Μετά την έκδοση 220 ενταλμάτων διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση από το Τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν 18 συλλήψεις.
Τα χρήματα που προέκυπταν από τις παράνομες δραστηριότητες των Αλβανών, επενδύονταν σε ξενοδοχειακές μονάδες στην πατρίδα τους.
Η έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, ύστερα από πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση των διωκτικών αρχών, ενώ στο κύκλωμα φαίρονται να εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη.
Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να πιστοποιηθεί η εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων στα κυκλώματα αυτά, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής των εμπλεκομένων και σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου