IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!

Καταγγελίες που σοκάρουν έκανε ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, σε σχέση με τη δολοφονία των δύο αστυνομικών. Τόνισε ότι η Αστυνομία φυλάει ποδοσφαιρικούς στόχους αντί να είναι στους δρόμους!

Ο Νίκος Καραδήμας με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 αποκάλυψε ότι την ώρα της δολοφονίας των δύο αστυνομικών, 14 περιπολικά αντί να είναι στο καθήκον τους και διαθέσιμα για το περιστατικό στο Ρέντη, είχαν την εντολή να φυλάσσουν σπίτια παραγόντων και αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου.
«Εντάσσουν νεαρά, άπειρα παιδιά στην ομάδα "ΔΙΑΣ" χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς τα ειδικά κράνη και τα αλεξίσφαιρα. Έτσι, το συμβάν ήταν -δυστυχώς- αναπόφευκτο», τόνισε ο αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, ο οποίος σημείωσε πως ετοιμάζεται επίσημη καταγγελία, προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση που επικρατεί με τη φύλαξη των ακίνητων στόχων.

Παράλληλα, άσκησε κριτική και για το καθεστώς που θέλει ακόμη και πρώην στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. να δουλεύουν ως υπάλληλοι ασφαλείας των ΠΑΕ και εν ενεργεία αξιωματικοί να κάθονται προσοχή λαμβάνοντας εντολές από τους συγκεκριμένους πρώην συναδέλφους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου