IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ...Η ΕΠΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ??

Να μπει ένα τέλος στη βία και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. «Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την αθλιότητα που ντροπιάζει την Ελλάδα. Δεν θέλω αποφάσεις. Έργα θέλω!», τόνισε.

Διαβάστε τον αρχικό διάλογο των δύο ανδρών στη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο:

Κάρολος Παπούλιας: «Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την αθλιότητα που ντροπιάζει την Ελλάδα. Έχω ενοχληθεί πάρα πολύ με αυτά που είδα. Έχω διαβάσει βέβαια και τις προτάσεις σας».

Σοφοκλής Πιλάβιος: «Κύριε πρόεδρε, ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις».

Κάρολος Παπούλιας: «Δεν θέλω αποφάσεις. Έργα θέλω».

Σοφοκλής Πιλάβιος: «Γι’ αυτό ήρθα σήμερα πρόεδρε, γιατί χρειαζόμαστε τη συνδρομή σας».

Κάρολος Παπούλιας: «Τη συνδρομή μου την έχετε. Απλά να ξέρετε ότι ενοχλήθηκα πολύ με αυτά που έγιναν.

Σοφοκλής Πιλάβιος: «Το ξέρω κύριε πρόεδρε ότι έχουμε τη συνδρομή σας. Το είχα διαπιστώσει και στη σύσκεψη που είχαμε κάνει εδώ με όλους τους φορείς».

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που με κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον ενημέρωσα για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε σαν ΕΠΟ. Μου είπε ότι είναι ανήσυχος και εξοργισμένος και πολύ σύντομα θα έχουμε κι άλλη επαφή. Ο κ. Παπούλιας είχε πάρει μια πρωτοβουλία στην αρχή της χρονιάς και συνεχίζει να ακολουθεί αυτά τα βήματα. Δεν είναι μόνο φιλολογική η επαφή που έχουμε, αλλά ο ίδιος συνδράμει ενεργά. Εμείς χρειαζόμαστε και την Πολιτεία στο πλευρό μας. Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει βούληση από όλους ώστε να βρεθούν λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου