IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ??ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ??

Τεράστια ερωτηματικά, που αφορούν την κυβέρνηση και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο, προκύπτουν μετά την επιβεβαίωση του... μυστηριώδους ραντεβού Κόκκαλη-Πάγκαλου-Μπιτσαξή. Επιβεβαίωση που ήρθε στον Sentra FM από τα χείλη του ΓΓΑ!
Το ραντεβού έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και ελάχιστα λεπτά πριν καταθέσει ο Κόκκαλης στην Βουλή για την υπόθεση της Siemens.
Σήμερα ο ΓΓΑ μίλησε στον Sentra FM και στην εκπομπή των Βέργη-Ασημακόπουλου, Όταν ρωτήθηκε επανειλημμένως αν διαψεύδει τη συνάντηση, όχι μόνο δεν τη διέψευσε αλλά στην ουσία επιβεβαίωσε με τα μισόλογά του τη συνάντηση κάνοντας λόγο για «συναντήσεις με τους... πάντες που έχουν σκοπό την καταπολέμηση της βίας»!!!
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.gr που αποκάλυψε το Σάββατο το καυτό θέμα.
Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν. Τι ήθελε η συγκεκριμένη, ετερόκλητη τριάδα Πάγκαλου - Κόκκαλη - Μπιτσαξή μαζί, στο σπίτι του πρώτου στο Κολωνάκι; Τι συζήτησαν; Και, τελικά, τι σχέση έχουν με τον αθλητισμό ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ένας επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ;
Το θέμα πλέον παίρνει τεράστιες διαστάσεις και απαιτείται επίσημη απάντηση της κυβέρνησης!
Εαν υπάρχει κράτος και ευνομούμενη Πολιτεία, οφείλει να απαντήσει τι δουλειά είχε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε μυστικό ραντεβού με επιχειρηματία, για το οποίο δεν μιλάει κανείς, το οποίο έγινε ελάχιστα λεπτά πριν ο Σωκράτης Κόκκαλης πάει στην Βουλή για την Siemens!
Ειδικά σε εποχές που σημαία της κυβέρνησης είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλους τους τομείς, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ραντεβού και o σκοπός. Απαιτούνται λοιπόν απαντήσεις, τόσο από τον κύριο Πάγκαλο, όσο και από την ΓΓΑ, αλλιώς είναι φανερό ότι επιθυμούν να αποκρύψουν όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν εκείνο το πρωινό.

Δείτε το αρχικό ρεπορτάζ για την συνάντηση των τριών! 

gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου