IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Άρη, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (07/03).
Μία εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη από το βράδυ του Σαββάτου και φάνηκε ως δεδομένη χθες εν όψει του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.
Κι όσο για αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο διάδοχός του Μιχαλήτσου θα είναι ή όχι ο Σάκης Τσιώλης στον οποίο έγινε εκ νέου επαφή σήμερα

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μιχαλήτσο που για μία ακόμα φορά έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του συλλόγου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Νίκου Πασσιαλή", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.
Κι αν η αυριανή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Πασσιαλή το ερώτημα είναι ποιος θα κοουτσάρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.Αν δηλαδή αυτός θα είναι ο Τσιώλης στον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έκανε εκ νέου κρούση με σχετικό τηλεφώνημα σήμερα, μετά τα τρία ραντεβού της περασμένης εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη μαζί του, ζητώντας του να απαντήσει το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.Σε λιγότερο δηλαδή από 48 ώρες με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να προβληματίζεται για δύο λόγους. Γιατί από την μια βλέπει την πρόκληση στην προπονητική του καριέρα μέσω της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη και από την άλλη υπάρχει η δέσμευσή του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να μην αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

* Πηγή : sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου