IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ!!!

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύονται σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσαν νεκροί κατά την αιματηρή συμπλοκή της Τρίτης.
Η κηδεία του 22χρονου Γ. Σκυλογιάννη θα τελεστεί στις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα. Στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον 23χρονο Γ. Ευαγγελινέλη.

Με εντολή του Χρήστου Παπουτσή μεσίστιες κυματίζουν οι ελληνικές σημαίες τόσο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και στα κτήρια που στεγάζονται τα Σώματα Ασφαλείας.
Εν τω μεταξύ, τα δύο από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά των αστυνομικών δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες εγκληματικές ενέργειες, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση.
Οι έρευνες για τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών συνεχίζονται, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες αστυνομικοί.
Ένας εξ αυτών φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο και υποστηρίζεται ψυχολογικά, λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Ο δεύτερος τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από αγγειοχειρουργό το τραύμα που φέρει στη βουβωνική χώρα από βλήμα το οποίο εισήλθε στο σώμα του από το δεξιό γλουτό και έχει βλάψει τη μηριαία φλέβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου