IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/03/11

Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες και τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά που από το απόγευμα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά και κατά τη διάρκεια της νύχτας κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 στην Ήπειρο, από 9 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 19 στις νησιωικές περιοχές του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 23 - 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί, στο Αιγαίο μέτριοι μέχρι ισχυρόι και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις, στο Ιόνιο ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοικτά κατά περιόδους θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, με πιθανότητα βροχής αργά το βράδυ κυρίως στα δυτικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 -19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές τις βραδινές κυρίως ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα ανατολικοί με τις ίδιες εντάσεις.

 ΜΕΤΕΟ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου