IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟ FACEBOOK

Ένας δάσκαλος μουσικής συνελήφθη  χθες το βράδυ όταν μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε στο γκαράζ του το σώμα της συντρόφου του, σε αποσύνθεση.
Ο Andrew Lindo, 28ετών, είχε πει στους γείτονες Mary Stewart ότι είχαν χωρίσει  και εκείνη τον άφησε με  τα δύο μικρά παιδιά τους πριν από τα Χριστούγεννα και είχε φύγει από το σπίτι.
Σύμφωνα όμως την αστυνομία η 30χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα μετά από καταγγελία των γονιών της η οποίοι ανησυχούσαν για την κόρη τους .
Ο Lindo είχε δημιουργήσει και νέο δεσμό  μια νέα κοπέλα η οποία μετακόμισε στο σπίτι λίγο μετά την εξαφάνιση της πρώην του.
Η Stewart πιστεύεται ότι έχει  πεθάνει εδώ και εβδομάδες αφου σύμφωνα με τους γείτονες είχαν παρατηρήσει μια αποκρουστική μυρωδιά να προέρχεται από το σπίτι.
Η μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι είχε πεθάνει μετά από μια σειρά από βαριά χτυπήματα και πολλαπλές μαχαιριές.
Ο Lindo και η Stewart είχαν  νοικιάσει ένα σύγχρονο αρχοντικό στην περιοχή  Holmfirth, στο δυτικό Yorkshire μια  η γραφική τοποθεσία στην Βρετανία η οποία είναι πασίγνωστη λόγω της μακροχρόνιας τηλεοπτική σειράς Last of the Summer Wine.
Μέχρι τη σύλληψή του,ο  Lindo ζούσε στο κτήμα με τα παιδιά του Isobelle, , και Joseph, καθώς και τη νέα φίλη του αλλά είχε δηλώσει στους γείτονες ότι θα μετακόμιζε τον Μάρτιο καθώς το ενοίκιο των 650 λιρών ήταν μεγάλο για το αρχοντικό.
Ο Tracy Barber, γείτονας του συλληφθέντος μουσικού δήλωσε ότι : «Είναι ένα όμορφος, φιλικός, ήσυχος άνθρωπος και ήθελα τακτικά να του μιλάω. Μου είπε ότι η Marie είχε αφήσει αυτόν  και τα παιδιά πριν από τα Χριστούγεννα, και εγώ λυπήθηκα γιατί ήταν τόσο όμορφο ζευγάρι.
Ο Lindo εκτός από τα ψέματα που είχε πει στους γείτονες του, είχε χρησιμοποιήσει και το προφίλ της πρώην φίλης του για να στείλει ψεύτικα μηνύματα στο Facebook που να αποδεικνύουν  ότι ήταν ζωντανή.
Μια άλλη γειτόνισσα η κα Barber δήλωσε ότι μια μέρα που είχε πάει να πάρει την κόρη της από το μπαλέτο περνώντας έξω από το σπίτι τους  παρατήρησε μια «φρικτή δυσωδία.
Το σώμα της Stewart βρέθηκε την επόμενη μέρα, μετά από την ανάκριση που έκανε η αστυνομία στον Lindo και τη νέα φίλη του, η οποία δεν έχει κατονομαστεί.
πηγή:7news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου