IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

EΡΙΣΤΙΚΟΣ ή ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ?

Ονομάζεται Άντονι Ανάν και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την Σάλκε, αντί του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόζενμποργκ, για τον οποίο είχαν εκφράσει ενδιαφέρον η Σεβίλλη και ο Ολυμπιακός, αμείβεται με 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Συμπερασματικά, ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται στην Bundesliga, παίρνει ένα κάρο λεφτά αλλά δηλώνει απογοητευμένος από την μεταγραφή του στην ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα όταν μπήκα στο αεροπλάνο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής σεζόν και έμαθα ότι πήγαινα στην Γερμανία. Είμαι απογοητευμένος που δεν θα έχω την ευκαιρία να παίξω εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι», δήλωσε αρχικά ο νεαρός Γκανέζος στο νορβηγικό περιοδικό Fotbal.
Τουλάχιστον είπε και μια καλή κουβέντα για την νέα του ομάδα, όπου θα είναι και συμπαίκτης με τους Χαριστέα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Πλιάτσικα. «Η Σάλκε είναι σπουδαίος σύλλογος. Ήταν σπουδαία εμπειρία το να αγωνίζομαι μπροστά σε 80 χιλιάδες κόσμο» φρόντισε να δηλώσει.

Τέλος θέλησε να μας «στείλει» κανονικά αφού αναφέρθηκε για την οικονομική κρίση που βιώνει. «Άξιζα περισσότερα από όσα έπαιρνα στην Ρόζενμποργκ. Αλλά και πάλι δεν αμείβομαι με τα χρήματα που ήλπιζα». Και υπενθυμίζουμε, πληρώνεται 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Εριστικός ή αχάριστος λοιπόν;

SPORTFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου