IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.....

Μπορεί να παίξει ο Βιτόλο σήμερα το βράδυ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ; Είναι σε θέση ακόμη και να ξεκινήσει τον αγώνα; Τέτοιες ερωτήσεις τίθενται από το πρωί...
Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη με την περίπτωση του Βίκτωρ Βιτόλο. Ο Ισπανός κοντεύει να τρελάνει κόσμο και με την προσπάθεια που κάνει για να είναι έτοιμος όσο το δυνατό συντομότερα, αλλά και με την απίστευτη διάθεση που δείχνει για να παίξει ακόμη και στο σημερινό παιχνίδι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι όσο περνάει η ώρα τόσο και αυξάνονται οι πιθανότητες να παίξει ο Βιτόλο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό φάνηκε βέβαια και από την χθεσινή απόφαση για συμμετοχή του στην αποστολή, αλλά και από την δήλωση Χάβου ότι όσοι είναι στην αποστολή είναι και έτοιμοι να παίξουν.
Αλήθεια είναι ότι ο Βιτόλο πέρασε τεράστια περιπέτεια από τις 15/12 και μετά. Αλήθεια είναι ότι κινδύνευσε άμεσα από την μόλυνση που υπέστη και εμφανίστηκε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο Βιτόλο έκανε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και αυτή ήταν η χθεσινή.
Και όμως… Ο Ισπανός είναι στην αποστολή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι και στην 18άδα με πιθανό ενδεχόμενο να ξεκινήσει την αναμέτρηση. Αυτό θέλει διακαώς ο ίδιος, αυτό σκέφτεται σοβαρά και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό πάντα με την άποψη και του γιατρού που δεν είναι αρνητική όσον αφορά το γόνατό του.
Στο γόνατο δεν έχει πρόβλημα. Από φυσική κατάσταση ο Βιτόλο είναι… τέρας, από εκεί και πέρα το αν θα ξεκινήσει τελικά ή όχι θα απαντηθεί σε λίγες ώρες.
Και μόνο το ότι αυτό το ενδεχόμενο συζητιέται και είναι πιθανό, αποτελεί μεγάλο θαύμα…

* Πηγή : PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου