IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..!!!!

Τα παρατράγουδα δεν αποφεύχθηκαν στο «Καραϊσκάκης»... Με το σφύριγμα της λήξης, δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους.
Αλλά, ο... πολιτισμός αποδείχτηκε γι ακόμη μια φορά ανύπαρκτος! Κάποιοι από τους «εισβολείς» πράγματι αγκάλιασαν τους «ερυθρόλευκους» αλλά κάποιοι άλλοι προτίμησαν να... την πέσουν στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Σιμάο, Γκοβού αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ έπεσαν... θύματα των ανεγκέφαλων που εξακολουθούν να «βολτάρουν» στους αγωνιστικούς χώρους και κανείς να μην μπορεί να κάνει κάτι για να τους σταματήσει... Φάνηκε ξεκάθαρα πως οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, όταν αυτοί κατευθύνονταν προς την φυσούνα και τα αποδυτήρια...
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσει η κατάσταση, με κάποιους από τους οπαδούς να στρέφονται πια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με χαρακτηριστική εικόνα αυτή του οπαδού που επιτέθηκε σε άνδρα των ΜΑΤ με... πυροσβεστήρα! Μάλιστα, οι οπαδοί δεν αποχώρησαν άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, έμειναν εκεί, σήκωσαν πανό και έδειχναν να μην... βιάζονται!


SENTRAGOAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου