IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ.....ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Χιουμοράκια τους ΚαραμεροΧαριτάτους δεν τους λες. Το χίουμορ τους είναι ιδιαίτερο και κάθε φορά που κάνουν πλάκα γελάνε μόνο οι ίδιοι, αφού είναι και οι μόνοι που την καταλαβαίνουν. Και για να μη λες ότι είμαι προκατειλημμένη απέναντι τους, «θύμα» του χιούμορ τους έπεσε και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία πρέπει να μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που δέχτηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους.



Αλλά πού να το φανταζόταν η έρμη ότι θα βρίσκονταν δύο άνδρες παρουσιαστές και θα ζητούσαν να μετρήσουν τα πόδια της και να διαπιστώσουν αν πράγματι είναι 1.26 μέτρα όπως δηλώνει. Οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, που λες, τη ρώτησαν για το μήκος των ποδιών της, εκείνη τους έδωσε νούμερο, αλλά για να την πιστέψουν ήθελαν να την μετρήσουν. Της πρότειναν, λοιπόν, τρεις τρόπους: μεζούρα, μέτρο ή τον άνθρωπο – μέτρο. Με το τελευταίο έβαλαν τα γέλια, αλλά δεν έκανε το ίδιο η Σκλεναρίκοβα, η οποία έγινε έξαλλη.

Φαίνεται οι ΚαραμεροΧαριτάτοι την μπέρδεψαν με την... Εύα Λάσκαρη και πίστεψαν ότι κοτζάμ Σκλεναρίκοβα θα καθόταν να την μετρήσει το δίδυμο του ΑΝΤ1. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που την εκνεύρισαν και αναγκάστηκε η γυναίκα να τους επαναφέρει με αυστηρό ύφος και μες στο ξενέρωμα, στην τάξη. Τη ρώτησαν που λες γιατί στην τελευταία της διαφήμιση χρησιμοποίησε το επίθετο του Καρεμπέ και όχι το δικό της κι εκείνη τους εξήγησε ότι 15 χρόνια που είναι παντρεμένοι έχει πάρει το επίθετο του συζύγου. Καλά να μη σχολιάσω για το top10 των πιο σέξι Ελλήνων ανδρών που την έβαλαν να βαθμολογήσει. Ευτυχώς που η γυναίκα έχει κάνει λίγο από Ελλάδα και ξέρει ότι η χώρα μας βγάζει και ωραίους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου