IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Με το γκολ του Σαλπιγγίδη ο "δικέφαλος του Βορρά" νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στην άδεια Τούμπα και πήρε το "εισιτήριο" για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Ένταση και δακρυγόνα πριν το ματς. Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ. Το ματς ξεκίνησε με μια μεγάλη διπλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ και το δοκάρι του Βιερίνια στο 2ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται πιο δραστήριοι σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να απειλεί στο 17ο και το 22ο λεπτό με τον Γκαρσία.
Στο 35ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Βαλβέρδε με το δυνατό σούτ του Μιραλάς που κατέληξε ομώς άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49' ο Βιερίνια είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με το Νικοπολίδη να γλιτώνει την ομάδα του με διπλή προσπάθεια.
Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 57ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη και ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε μια ευκαιρία του Τοροσίδη κοντά στην εκπνοή του ματς, η οποία όμως δεν κατέληξε θετικά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι από το 85ο λεπτό έπαιζαν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μιραλάς. «Χάσαμε, τελείωσε και κοιτάμε μπροστά», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

* Πηγή : Newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή