IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!

Ετοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Αρης. Οι «κίτρινοι» θέλουν να προκαλέσουν άλλο ένα σοκ στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και να αφήσουν εκτός συνέχειας από το Europa League την Μάντσεστερ Σίτι (22:05, ΑΝΤ1, Sentra 103,3) και να προχωρήσουν στους «16» της διοργάνωσης.
Αλλωστε, το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση κι αν καταφέρουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους κόντρα στην εξαιρετική γραμμή κρούσης των «Πολιτών», τότε θα αυξήσουν τις ελπίδες τους.
Στο πλευρό τους θα έχουν περισσότερους από 4000-4500 οπαδούς τους με τον Γιάννη Μιχαλήτσο και τον Ρικάρντο Φατί να δηλώνουν στην συνέντευξη Τύπου ότι «δεν ήρθαμε για τουρισμό…».
Ο Ελληνας τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους 11 που ξεκίνησαν και στον πρώτο αγώνα. Με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδη, Βανγκέλι από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα σε ρόλο λίμπερο θα παίξει ο Πρίττας, αμυντικά χαφ οι Φατί και Τόχα, στα άκρα θα βρεθούν οι Σακάτα και Νέτο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπομπαντίγια.
Ο τεχνικός των «κίτρινων», Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε πως:  «Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς.
Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Από την πλευρά του ο Ρικάρντο Φατί που εκπροσώπησε τους παίκτες των Θεσσαλονικέων τόνισε:
«Μόλις φτάσαμε στην Αγγλία, είχα μια συζήτηση με τον Βιεϊρά. Αποτελεί το είδωλό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα. Πέραν από το ποδόσφαιρο, μιλήσαμε και για τον Άρη. Μου είπε τα καλύτερα λόγια. Έχει μείνει αρκετά εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο γήπεδό μας».
Όσο για τον αγώνα επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Ωστόσο, έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ότι μπορούμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Με 5.000 οπαδούς στο πλευρό του

Εντυπωσιακή παρουσία αναμένεται να έχουν στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι οι οπαδοί του Αρη. Περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι των «κίτρινων» θα βρεθούν στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ» για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.
Τα 3.600 εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί οι διοικούντες την ΠΑΕ εξαφανίστηκαν, ενώ αρκετοί οπαδοί του Αρη -κυρίως όσοι διαμένουν μόνιμα Αγγλία- εξασφάλισαν εισιτήρια μέσω του Ιντερνετ, αλλά και των καταστημάτων του γηπέδου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι των «κίτρινων» θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 113, 114, 115, 116, 117, 213, 214, 215, 216 και 217.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου