IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!!!

Καταιγιστικούς ρυθμούς αποκτούν δυστυχώς οι ανατριχιαστικές κάθε φορά υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, που παγιδεύονται μέσα σε δελεαστικά θελκτικούς ιστούς, ηλεκτρονικού χαρακτήρα και μη, τους οποίους στήνουν διεστραμμένοι παιδεραστές.
Έτσι, μετά την αποκάλυψη του βιασμού και της προώθησης στην πορνεία ενός 13χρονου κοριτσιού από αγέλη υπάνθρωπων μαστροπών, σοκ προκαλούν δύο ασύνδετες μεταξύ τους πλην όμως συναφείς υποθέσεις.
Η τελευταία περίπτωση αφορά σε συνταξιούχο, ο οποίος για να συμπληρώσει τα εισοδήματα του προέβαινε σε διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων. Στο περιθώριο ωστόσο της απασχόλησης του, έμπαινε σε διάφορα ίντερνετ καφέ και μέσα από το προσωπικό του προφίλ που είχε δημιουργήσει σε σάιτ κοινωνική δικτύωσης, προσέγγιζε ανήλικους χρήστες του ίντερνετ.
Στη συνέχεια, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους κι απευθύνονταν κυρίως σε αγοράκια και κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 12 χρόνων, τα δελέαζε με παραπλανητικές υποσχέσεις και δώρα και κατάφερνε σε κάποιους από αυτούς να κλείσει ραντεβού. Από τη στιγμή που πετύχαινε τη διαπροσωπική επαφή, παρέσυρε ακολούθως τα αβοήθητα κι έρμαια στις διαθέσεις του παιδιά σ’ ένα διαμέρισμα στα Πατήσια κι εκεί, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταγγελίες, ασελγούσε σε βάρος τους.
Ευτυχώς για τα όποια υποψήφια νέα θύματα του, κάποια από τα κακοποιημένα παιδάκια μίλησαν στους γονείς τους, οι οποίοι αποτάθηκαν στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δίνοντας στοιχεία για τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και το ηλεκτρονικό του προφίλ, με συνέπεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Είχε προηγηθεί προ ημερών ομοειδής περίπτωση σε περιοχή των δυτικών προαστίων της Αττικής, όπου όπως διαπιστώθηκε, ένας 54χρονος … νεωκόρος σε εκκλησία της περιοχής του, εντόπιζε στο δρόμο μοναχικά ανήλικα παιδιά της ίδιας περίπου ηλικίας με τα θύματα του προηγούμενου και αφού τα έπειθε να τον ακολουθήσουν με αντίτιμο 2 έως 3 ευρώ, τα μετέφερε στο σπίτι του.
Σε καμία από τις μέχρι τώρα αρκετές δεκάδες περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία κι έχουν διερευνηθεί, δεν προέκυψε πράξη βιασμού.


NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου