IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ..???

Στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης κλήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, από τους συντονιστές της «επιχείρησης» για να ενημερωθεί για μέτρα, που πήρε η ΕΛ.ΑΣ. για το αυριανό παιχνίδι και να του ζητηθεί η συνδρομή για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.
Ο Ζαγοράκης ήταν αρκετά εκνευρισμένος μ΄ όλα αυτά, που ετοιμάζονται από την πλευρά της αστυνομίας και του αρμόδιου υπουργού, τα οποία έχουν δώσει την εντύπωση ότι η Θεσσαλονίκη είναι μία εμπόλεμη ζώνη γι΄ αυτό το 48ωρο.

«Κακώς έχετε πάρει όλα αυτά τα μέτρα. Γιατί μετατρέψατε το παιχνίδι σε πόλεμο και δίδεται η εντύπωση ότι εδώ είναι άλλη χώρα; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά τέτοια διάθεση, δεν θα γίνει τίποτα αύριο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννη Ραχωβίτσα και στην ηγεσία της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ζαγοράκης ζήτησε να υπάρχει σύνεση από την πλευρά της αστυνομίας, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους, που δεν έχουν σκοπό να πειράξουν κανέναν και ξεκαθάρισε ότι το γήπεδο της Τούμπας ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να ανεχτεί μέτρα, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο της μπουτίκ.
«Στην Τούμπα κουμάντο κάνουμε εμείς» ήταν το πνεύμα του Ζαγοράκη και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε το «Ο.Κ.» να λειτουργήσει αύριο η μπουτίκ.
Η πλευρά της αστυνομίας επισήμανε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να κυλήσουν όλα ομάδα. Όσοι ήταν μάλιστα παρόντες στη συζήτηση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αστυνομία δέχτηκε σύσταση από το αρμόδιο υπουργείο για να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μετατρέψει την περιοχή της Τούμπας σε «αστακό».
Κλείνοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι θα καλέσει τους πολιτικούς στο γήπεδο και κυρίως αυτούς της Θεσσαλονίκης. «Ελάτε όλοι σας στο γήπεδο, ας έρθει και η πολιτική ηγεσία» ήταν τα λόγια του Ζαγοράκη.

PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου