IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!

Οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την επόμενη Τρίτη στη Μόσχα είναι τρομακτικές. Η θερμοκρασία στη ρωσική πρωτεύουσα μπορεί να κατέβει ακόμη και κάτω από τους -20 βαθμούς Κελσίου, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το πολικό ψύχος δεν έχει τρομάξει μόνο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που φυσικά και δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμη και τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.
Μία πρώτη γεύση μας έδωσε ο Ζόραν Τόσιτς, όταν μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα έλεγε με δεικτικό τρόπο: «Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, γιατί περιμένουμε ότι η θερμοκρασία την επόμενη Τρίτη θα είναι -20 βαθμοί και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα». Τον Σέρβο ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ ήρθε να επιβεβαιώσει χθες ο συμπαίκτης του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, ο οποίος μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ πρότεινε να μη γίνει το παιχνίδι στη Μόσχα!
«Προσωπικά δεν θέλω να παίξω σε ένα περιβάλλον όπου οι παίκτες δεν σκέφτονται τους οπαδούς, αλλά το πόσο γρήγορα θα σφυρίξει το τέλος ο διαιτητής. Είμαι υπέρ του να γίνει το δεύτερο παιχνίδι στο Κρασνοντάρ. Με τον καιρό που έχει στη Μόσχα, δεν μπορούμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε. Ειδικά τώρα με τις νέες μπάλες τις "τζαμπουλάνι". Ολοι ξέρουν ότι οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από το μηδέν και θα χάσουν την προσοχή τους στο παιχνίδι» δήλωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο διεθνής Ρώσος αμυντικός και από εκεί και πέρα τα λόγια είναι περιττά.

Ζήτησε αλλαγή ώρας ο ΠΑΟΚ

Υστερα κι από όλα αυτά είναι τουλάχιστον φυσιολογικό και ταυτόχρονα αναγκαίο το αίτημα που κατέθεσε χθες στην UEFA ο ΠΑΟΚ ζητώντας να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και να ξεκινήσει ο επαναληπτικός νωρίτερα από τις 7 μ.μ. (και 8 μ.μ. τοπική ώρα) που είναι προγραμματισμένο. Οπως δηλαδή συνέβη προχθές στο παιχνίδι της Ρούμπιν Καζάν με την Τβέντε, το οποίο δεν έγινε στο Καζάν, αλλά στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, και ξεκίνησε έξι ώρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα (στις 2 το μεσημέρι και όχι στις 8 το βράδυ)!
Απάντηση ο ΠΑΟΚ δεν πήρε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να πάρει προτού φτάσει στη Ρωσία. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση την παραμονή του ματς και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.
Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα αλλαγής της έδρας του αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που έκαναν σχετική συζήτηση και με τους επιτελείς της UEFA που βρέθηκαν την Πέμπτη στην Τούμπα, γνωρίζουν ότι το ενδεχόμενο αναβολής ή μη διεξαγωγής του αγώνα μπορεί να το αποφασίσει μόνο ο διαιτητής και μάλιστα την ημέρα του ματς κι αφού προσέλθουν όλοι στο γήπεδο.


SENTRAGOAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου