IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

O ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.....!!!

Για "οπαδικούς δημοσιογράφους" και "γιαλαντζί παράγοντες" μιλάει ο Μπέος μετά το σάλο με Νέμεθ. O sportdog θυμίζει τι λένε οι φίλαθλοι, που δεν είναι "γιαλαντζί"...
Ο κόσμος τό ’χει τούμπανο...
Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η μετακίνηση του Νέμεθ στον Ολυμπιακό δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει, με τα μεταγραφικά «πάρε-δώσε» των «ερυθρόλευκων», του Πειραιά, να συνεχίζονται.
Ο sportdog έψαξε σε διάφορα σάιτ και βρήκε πώς αντιμετωπίζει η κοινή γνώμη, οι φίλαθλοι επισκέπτες δηλαδή, τη μεταγραφή του Νέμεθ στον Ολυμπιακό. Γιατί δεν τα λένε μόνοι οι γιαλαντζί παράγοντες, όπως σχολίασε στην ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος…

Αλλά και ο απλός κόσμος, μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που όπως θα διαβάσετε στα μηνύματα που συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε παρακάτω, αναρωτιούνται για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και τις… δημόσιες σχέσεις!
Διαβάστε αναλυτικά:

«kapoioskapou»: «οποιος εξακολουθει να παιρνει στα σοβαρα το τροτοκοσμικο αυτο πρωταθλημα, πρέπει απλα να εχει ή προσωπικό συμφέρον ή πρόβλημα νοημοσύνης».

«doctor46»: «Αξιος συνεχιστης του θειου,ο Μαρινακης… ».

«Marios»: «Αηδία ...... Βρώμα και δυσωδία. ΒΡΩΜΜΑΑΑΑ»

«ΜΕ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ»: «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ?».

«αμπαλαδόρ»: «Ο Νέμεθ που δεν πήγε στον ΠΑΟ γιατί δεν ήθελε να είναι στη σκια του Σισσε πάει αναπληρωματικός του Καπετάνου του Μάρτιν και του Μόνχε. Μιλάμε για ευρωπαIκό όνειρο».

«sakis21makri»: «ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΘΛΗΜΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.....».

«nick»: «απιστευτα πραγματα. τα προηγουμενα χρονια ειχαμε παραγκα με θειο, κοκαλιαρη, περιεργο,τωρα εχουμε δημοσιες σχεσεις και αλισβερισια με τσιρακια.πιο παλια χαριζαμε τα χρεη στον'' κροκους''και μεσα σε ενα βραδυ με υπογειες ενεργειες φτιαχναμε γηπεδο.να χαιρεσαι ελλαδα αυτη τη λαιλαπα που σαπιζει μεσα σου και καταστρεφει ολα τα ιδεωδη του αθλητισμου».

«nikos argos»: «TUXAIO DEN NOMIZW.....OUST APO DW....».

«Grenius»: «Σαπιλα. ουτε τα προσχηματα... ΟΣΦΠαραγκας.».

«Vrankovits»: «To pio sixamero prwtathlima pou exw parakolouthisei pote einai to fetino! Na thn xairomaste thn SOUPA LIGK mas! Evives!».

«Τολης Τ»: «Το επομενο βημα ειναι να ειναι βασικος ο νεμεθ στο παιχνιδι και να κανει δηλωσεις οτι θα παιξει για τον ολυμπιακο.....ρε τι γινεται στο θαυμαστο κοσμο του ελληνικου ποδοσφαιρου... ».

«tsikis7»: «Egw me auta pou vlepw, psinw na paixw to 1X. Poios mou leei oti ola auta dn ta kanoune gia na rixoun epipleon staxti sta matia tou kosmou kai na to stisoun to paixnidaki???».

«ΘΑΝΟΣ»: «ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟΣ,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΜΠΕΟΣ,ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ..... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗ-ΦΙΛΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ..».

«Paok-Volos»: «Λεμόνής-Μπάντοβιτς--> Προπονητές σε ομάδες της Σουπα Λιγκ
υποσχέσεις για αγορές/πωλήσεις/μεταβιβάσεις/μετακομίσεις/υδραυλικά/ηλεκτρολόγος και πάει λεγοντας σε όλες τις "μικρές" ομάδες της περιφέρειας....όλοι κρέμονται από τα.....μάγουλα του ευτραφούς εφοπλιστή....
και ως δια μαγείας...η ομάδα/αρμάδα/γκαλάκτικος περνάει άερα από έδρες που άλλες ομάδες ριχνουν ιδρώτα για να πάρουν αποτελέσμα...
ο τύπος είναι πολύ μπροστά! Άντε, καλά φιλικά!».

«DEER HUNTER»: «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ! ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ...ΑΗΔΙΑ!».

«prasinι _ froura»: «Εχουνε ακομα θρασος να μιλανε οι ολυμπιακοι? μας εχετε αρρωστησει τα μυαλα με οσα γραγφετε και κανετε, εχουμε αηδιασει. Αν σας ενοχλει που λεει καποιος τα πραγματα με το ονομα τους ειναι δικο σας θεμα. Δε θα μας τρελλανετε εντελως ηδη σαπισατε οτι απεμεινε, ηδη εχετε κανει κοσμο και κοσμακη να ασχολειτε με οτι αλλο εκτος απο τον αθλητισμο. Τωρα τι προσπαθειτε ρε παιδες να αποδειξετε? εχετε γεμισει τον κοσμο παραρτηματα…

SPORTDOG.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου