IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΕΣ..

Απόλυτα ειλικρινής ο Αχιλλέας Μπέος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και αφού άφησε αιχμές για τον κόσμο του Δικεφάλου, ευχήθηκε στην ομάδα του νέου του φίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά μετά το 0-1, ο Μπέος τόνισε: «Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Έγινε μία γιορτή του ποδοσφαίρου.
Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ας το αναλογιστούν αυτό και οι άλλες ΠΑΕ πως μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες» είπε αρχικά ο Μπέος.
Όσον αφορά το κύπελλο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε: «Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εύχομαι και ελπίζω να πάμε στο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θέλω να πιστεύω πως αν είμαστε κομπλέ θα το πάρουμε».
Όλως παραδόξως (ή όχι) ο Μπέος ούτε καν ανέφερε το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του, όταν ο Τοροσίδης ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Σολάκη… Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός...

PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου