IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Συνελήφθη σήμερα στην Πρέβεζα ένας Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Αστυνόμος με ναρκωτικά!
Ειδικότερα, την 01.30΄ ώρα σήμερα, μετά τη διενέργεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στο Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε ο αστυνομικός και την αποχώρησή του από το χώρο,
βρέθηκαν, κοντά στο σημείο ελέγχου στο έδαφος, πέντε (5) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους (4,5) γραμμαρίων.
Μετά την ανεύρεση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο και την 05.10΄ ώρα, όταν ο Αρχιφύλακας επέστρεψε ως συνοδηγός σε άλλο όχημα και επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά, τον συνέλαβαν. Ο οδηγός του οχήματος, τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα του αστυνομικού, κατασχέθηκαν.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πηγή: newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου