IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ??

Στο πόδι βρίσκεται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το επικείμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του "Δικεφάλου" με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", οι επικεφαλής της Αστυνομίας, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην πρωτεύουσα, δουλεύουν πυρετωδώς για να καταστρώσουν το επιχειρησιακό σχέδιο για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν φθάσει έγγραφα από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τα οποία αφορούν στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ συνεχείς είναι και οι τηλεφωνικές επαφές των στελεχών των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, υπάρχει μόνιμο αίτημα να μην γίνει χρήση χημικών και δακρυγόνων με την παραμικρή αφορμή, για το οποίο η Αστυνομία δίνει διαβεβαιώσεις. "Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το ντέρμπι όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ..." είναι ορισμένες από τις ατάκες των επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που, παράλληλα, έχουν πάρει σαφή εντολή από την ηγεσία της Ελ.ΑΣ.: "Προστασία στην αποστολή του Ολυμπιακού από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη".
Γι' αυτό το λόγο στη Θεσσαλονίκη θα έρθουν και δυνάμεις της Αστυνομίας από την Αθήνα, ενώ υπάρχει η σκέψη να πετάει ελικόπτερο (το ένα που έχει στη δύναμή της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης) πάνω από την Τούμπα για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης. Τα δρακόντεια μέτρα, βέβαια, αποτελούν και αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Δευτέρας (31/1). Το βράδυ της Δευτέρας, στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, υπάρχει ευρεία σύσκεψη επιχειρησιακού χαρακτήρα με την συμμετοχή των κορυφαίων στελεχών της Αστυνομίας, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσουν και οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ παρουσία και στελέχους της ΠΑΕ.

ΟLAPAOK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου