IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΟΑΤΙΚΗ..........ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Την επίθεση κατά λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ εντός της κροατικής πρωτεύουσας, καταδίκασε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας και ζήτησε από τις αρχές «να λάβουν άμεσα μέτρα ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ομαλή παραμονή στο Ζάγκρεμπ των φιλάθλων και των παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας».

Τρεις φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κροατία για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας τους στους ομίλους του UEFA Europa League εναντίον της NK Dinamo Zagreb τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν δέχθηκε επίθεση από χούλιγκαν.
Σημειώνεται ότι, πριν από δύο μέρες (12/12), δέχτηκε επίθεση με πέτρες το λεωφορείο που μετέφερε στην πόλη Ζάνταρ της Κροατίας, την ομάδα μπάσκετ της Παρτιζάν Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο προπονητής της. Ανεπίσημα έγινε γνωστό ότι η αστυνομία συνέλαβε κάποια άτομα για το σημερινό συμβάν, ενώ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό όλων όσοι συμμετείχαν στην επίθεση.

* Πηγή : Exedrasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου