IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ASPIS CAPITAL.....

“Κόκκινο πανί” για δεκάδες επενδυτές ο Π. Ψωμιάδης που προπηλακίστηκε, όμως ορισμένοι από αυτούς μπέρδεψαν τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με συνεργάτη του Ψωμιάδη.

O συγκεκριμένος καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισής του με αποτέλεσμα να φωνάξουν στον ανακριτή : “Απατεώνα γιατί μας κατέστρεψες;”


Αποτέλεσμα ήταν ο ανακριτής να ζητήσει την κράτηση δύο ατόμων και την απομάκρυνση των υπολοίπων από τον πρώτο όροφο όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.

Ο Π. Ψωμιάδης εμφανίστηκε προκλητικός με τους συγκεντρωμένους και μάλιστα τους επευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο, προκαλώντας ακόμα περισσότερο την οργή τους. Ορμηξαν εναντίον του, πετώντας μπουκάλια με νερό, καφέδες και ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους.
Δεκάδες επενδυτές της Ασπίς Capital που, όπως καταγγέλλουν, έχουν χάσει τις οικονομίες τους επενδύοντας σε προϊόντα της εταιρείας.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκεται μία διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς ανά διαστήματα σημειώνονται μικροεντάσεις από τους διαμαρτυρόμενους επενδυτές.
Οι κατηγορίες σε βάρος του Παύλου Ψωμιάδη αφορούν ομολογιακά εταιρικά δάνεια που εξέδωσε η Ασπίς Capital την περίοδο 2003-6, υποσχόμενη μεγάλες αποδόσεις τις οποίες, όπως καταγγέλλουν οι επενδυτές, δεν έλαβαν.
* Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου