IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΙΣ 14.00 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Τελικά έχουμε ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ και ΑΡΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ .                          Αρης και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά ο δρόμος για τους «16» δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης πέρασαν ως δεύτερες από τους ομίλους τους, κάτι που τις θέτει με αντιπάλους τους πρώτους των άλλων ομίλων, αλλά και τους μεγάλους από το Champions League.

Iσχυροί: Μάντσεστερ Σίτι, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Στουτγκάρδη, Αϊντχόφεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Άγιαξ, Τβέντε.

Αδύνατοι: Λεχ Πόζναν, Άρης, Λιλ, ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Σπάρτα Πράγας, Άντερλεχτ, Γιούνγκ Μπόις, Μέταλιστ, Σεβίλλη, Νάπολι, Μπεσίκτας, Ρούμπιν, Βασιλεία, Ρέιντζερς, Μπενφίκα.

Να θυμίσουμε ότι ο Αρης δεν μπορεί να κληρωθεί με την Λεβερκούζεν, όπως και ο ΠΑΟΚ με την Βιγιαρεάλ. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες που πέρασαν μαζί από τους ομίλους, αλλά και τις ομάδες που προέχονται από την ίδια χώρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους «16».

Οι αγώνες της φάσης των «32» θα γίνουν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, τα ματς στους «16» θα γίνουν 10 και 17 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει νέα κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά, στις 18 Μαρτίου.

* Πηγή : exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου