IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ.....

Μετά από ένα περίπου χρόνο διακυβέρνησης απο το ΠΑΣΟΚ σας παραθέτω τις επιδόσεις των τεσσάρων βουλευτών μας απο την Ημαθία στην άσκηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου.Υπενθυμίζουμε  ότι το ΠΑΣΟΚ κατέχει 3 έδρες και η Ν.Δ 1 έδρα τα δε στοιχεία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση και μπορεί κάποιος να τα βρει στο επίσημο sait της Βουλής Των Ελλήνων (www.hellenicparliament.gr).

1.Γικόνογλου Θανάσης (ΠΑΣΟΚ)  3 ενέργειες (2 ερωτήσεις - 1 αναφορά).
2.Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΠΑΣΟΚ) 3 ενέργειες (3 ερωτήσεις).
3.Τόλκας Άγγελος (ΠΑΣΟΚ) 5 ενέργειες (1 ερώτηση -3 αναφορές - 2 Α.Κ.Ε).
4.Χαλκίδης Μιχαήλ (ΝΔ) 29 ενέργειες (12 ερωτήσεις -9 επίκαιρες ερωτήσεις -4 επερωτήσεις -2 αναφορές - 2 Α.Κ.Ε με ερώτηση).
Την κρίση την αφήνω σε εσάς τους αναγνώστες αυτού του blog.

1 σχόλιο:

  1. EINAI ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΝΕ....ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ Η ΗΜΑΘΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ..??''ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ''
    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ..Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ..!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Κ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή