IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Γράφει ο Έκτωρας

Οι εξελίξεις τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα στη Ν.Δ συρρικνώνοντας την κοινοβουλευτική ομάδα της ακόμη περισσότερο με τις διαγραφές δυο βουλευτών,και τίθεται το ερώτημα μπορεί άραγε ο αρχηγός της κ.Σαμάρας να προλάβει τα γεγονότα ή θα μείνει θεατής αυτών μη μπορώντας να αντιδράσει?Δήλωσε ότι η στάση αυτή των βουλευτών του είναι δεκανίκι του Πασοκ, από την άλλη πλευρά η κ.Μπακογιάννη είπε οι βουλευτές δεν είναι πιόνια και στη γωνία ο πρωθυπουργός τρίβει τα χέρια του απο ευχαρίστηση διότι είναι ο μόνος κερδισμένος απο την διάσπαση του κεντροδεξιού χώρου.
Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο έλαβε χώρα,όλοι το περιμέναμε και κανείς δεν εκπλήσσεται μετά την εκλογή στην προεδρία της Ν.Δ του κ. Σαμαρά,ήταν απλώς θέμα χρόνου.Ιδιαίτερη σημασία τώρα έχει να δούμε το μέγεθος της διάσπασης αυτής μέχρι που θα φτάσει,τα όρια της διάλυσης δεν απέχουν πολύ,είναι γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει χώρος για τρίτο κόμμα στη κεντροδεξιά δεδομένου οτι και ο Λαος έχει μερίδιο κυρίως της λαϊκής και άκρας δεξιάς οπότε μοιραία πάμε στο μότο ο θάνατος σου η ζωή μου.


                                                                                                                          

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗ Ν.Δ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....''ΟΣΑ ΕΦΑΓΑ...ΕΦΑΓΑ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή