IMATHIAPOST LIVE ON AIR
Broadcasting live with Ustream

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΙΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 20 & 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικάλων Ημαθίας «Ανατολική Ρωμυλία», στην προσπάθειά του να φέρει τις νέες γενιές σε επαφή με την ιστορία και τα ακούσματα που συντρόφευαν τους προγόνους μας, και μετά από...δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις με συμμετοχή περισσότερων από 100 μουσικών και 7000 θεατών, οργανώνει και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 3ο Φεστιβάλ Γκάιντας στις 20 και 21 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου των Τρικάλων.Παραδοσιακές μελωδίες, χορευτικά συγκροτήματα με τη συνοδεία γκάιντας, το γνωστό παραδοσιακό γλέντι,

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ 01/09 ΣΤΟ 23% Ο ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ - DELIVERY....

Αιτία, η αύξηση του ΦΠΑ κατά 10 μονάδες από το 13% στο 23%. Eτσι από 01.09.2011 αυξάνονται: Χυμοί φρούτων και λαχανικών-Καφές τσάι, σοκολάτα -Τα νερά, στα οποία περιλαμβάνονται και τα μεταλλικά και τα αεριούχα νερά, με προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ή αρωματισμένα -'Ολα τα αναψυκτικά -Υπηρεσίες εστιατορίων, καφενείων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων και επίσης οι πιτσαρίες, τα οβελιστήρια, τα ταχυφαγεία, τα αναψυκτήρια,

ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε από νεαρούς ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στην Αντίπαρο.

Επίθεση δέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ ο Γιάννης Πρετεντέρης ενώ που περπατούσε στα σοκάκια της Αντίπαρου.

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...........


Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες:
"Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος βρίσκεστε στη πτήση 220 για Λονδίνο. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και ... πρόσεχε πρόσεχε θα πέσει! Ω Θεέ μου!"
Σιωπή.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ «A LA ΊΜΙΑ» Η ΟΜΑΔΑ SEALS ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ BIN LADEN

«Team 6 is down». Κάπως έτσι θα  μπορούσε να ήταν ο τίτλος για αυτό που συνέβη εχθές το βράδυ στο Αφγανιστάν όταν ελικόπτερο CH-47 Chinook με 31 επιβαίνοντες εκ των οποίων 20 ήταν μέλη της ομάδας που είχε εκτελέσει τον ηγέτη της al Qaeda Osama Bin Laden στο Πακιστάν συνετρίβη από εκτόξευση (!) ρουκέτας με αποτέλεσμα το θάνατο όλων επιβαινόντων αλλά και τους πληρώματος.Έτσι το ισχυρότερο πλήγμα μέσα σε μια ημέρα από το 2001 από τότε δηλαδή που οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν υπέστησαν σήμερα οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις με την συντριβή μεταφορικού ελικοπτέρου CH-47 Chinοok το οποίοι μετέφερε άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων με Αφγανούς συναδέλφους τους.

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ : ''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣ Ν.Δ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ'' - ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ....

"Σύστημα" στην διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία διέγνωσε ο πάλαι ποτέ κυβερνητικός της εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, που με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο υποδηλώνει ότι ο Κ. Καραμανλής θα αργήσει να σπάσει τη σιωπή του.Απάντηση στον πρώην υφυπουργό, Πέτρο Δούκα, για τις επιστολές του προς τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, για το δημόσιο χρέος και τις επικρίσεις για την οικονομική πολιτική, που ακολούθησε, δίνει ο εκ των στενών συνεργατών του, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής"."Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα",

''BIG FLOR'' Ο ΠΑΝΑΜΕΖΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τα πρώτα 500.000 ευρώ έβαλε στον ΠΑΟΚ ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος, Βασίλης Φλωρίδης. Όπως αποκάλυψε ο νομικός του εκπρόσωπος, ο επιχειρηματίας κατέθεσε μισό εκατομμύριο στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει βάλει στην ομάδα 6 εκατομμύρια.
"Ο κ.Φλωρίδης δεν είναι πλέον υποψήφιος επενδυτής, αλλά επενδυτής", τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, Γιάννης Παπαγιάννης.

''ΒΡΥΧΑΤΑΙ'' Η ΑΙΤΝΑ

Το ηφαίστειο της Αίτνας εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις ιταλικές αρχές. Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Φονταναρόσα.Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξερράγη το ηφαίστειο Αίτνα, οδηγώντας τις τοπικές αρχές να κλείσουν τις πρώτες πρωΐνές ώρες το διεθνές αεροδρόμιο Φονταναρόσα, της Κατάνια.

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Σκηνικό Αθήνας του Δεκέμβρίου του 2008, όταν η δολοφονία του 16 χρόνου Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομία οδήγησε στο να καεί η πόλη, ζουν οι Άγγλοι τις τελευταίες ώρες.
Από τα ξημερώματα σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το Τότεναμ στο Λονδίνο καθώς περιπολικά της αστυνομίας,ένα κατάστημα αλλά και ένα λεωφορείο έχουν τυλιχτεί στις φλόγες,στο σημείο όπου 29χρονος έπεσε την περασμένη Πέμπτη νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

MADE IN USA

Αντί να προσέχει τον 14χρονο γιος τους, εκείνη τον μέθυσε και τον πλησίασε ερωτικά, κάνοντας σεξ σε όλο το σπίτι. Η 20χρονη
συνελήφθη.Την άφησαν να τον προσέχει και αυτή τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του! Ο λόγος για μια 20χρονη νεαρή κοπέλα που για το χαρτζιλίκι της είχε προσληφθεί από μια οικογένεια στο Κλίντον του Κονέκτικατ για να προσέχει τον 14χρονο γιο τους.
Η νεαρή συνελήφθη επ' αυτοφώρω από τους γονείς του μικρού ενώ ερωτοτροπούσαν σε κάθε πιθανό μέρος του σπιτιού της οικογένειας.

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!!!!


Το (ερωτικώς) τερπνόν, μετά του (επαγγελματικώς) ωφελίμου, μπορεί πλέον να συνδυάζει "και με το νόμο" η 36χρονη Άννα Καταριάν Μπεζέρα. Δικαστήριο της Βραζιλίας φέρεται να αναγνώρισε στην 36χρονη το "δικαίωμα" να αυνανίζεται, καθώς και να απολαμβάνει ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή της, εν ώρα εργασίας.Λογίστρια στο επάγγελμα η Άννα, ισχυρίζεται ότι πάσχει από μια ορμονική διαταραχή ψυχαναγκαστικού οργασμού, κάτι που σημαίνει πως πρέπει συνεχώς να έχει οργασμό για να είναι εντάξει και χωρίς προβλήματα, που της προκαλούν κρίσεις άγχους και "εκρήξεις" υπερ-σεξουαλικότητας, εκρήξεις οι οποίες αντιμετωπίζονται καλύτερα με άμεση αυτοϊκανοποίηση.